it's gonna be .... (wait for it) .... LEGENDARY

                                              Är överpepp på de kommande månaderna! 
           just listen to this:

  • om exakt 1 MÅNAD kommer familjen Saknad hit från Sverige, om 30 dagar! kommer ihåg när nedräkningen började på mammas jobb i Lkpg för evigheter sen, då var det ca 250 dagar kvar..
  • Första veckan i juni blir det en veckas ledighet :D Familjen Sund åker då nämligen till HAWAII :D
  • man kan ju tro att äventyret med Sundarna tog slut där för denna gång, men icke sa nicke ;) Fyra dagars roadtrip längs med highway 1 ner till det älskade Los Angeles blir det innan de far hem!
  • 30 juni, Rihanna-konsert i Oakland som även gästas av Cee Lo Green. please don't stop the music
  • sjutton dagar senare kommer äntligen wennerholmskan hit !
  • 27 juni 2011 - Tvillingarna Rexander stiger av planet i San Franciscos flygplats! Gamla goa gänget får då tio underbara dagar tillsammans i California! :D 93 dagar kvar..
  • Sista juli; San Francisco Marathon med Carro, Lollo och Lina. Run bitches, Run!
  • the biggest day of the year; 7 augusti! Min 20årsdag :D

efter det är det inte mer inbokad för tillfället, mer än att jag lämnar min underbara San Francisco-familj i början av oktober :( 
då bär det troligen av mot varmare breddgrader på amerikas östkust,
men mer om de planerna bjuder jag på när de är mer spikade ;) 
är dock bombsäker på att sista resemånaden också kommer blir legendasrisk!
Sen är det slut på äventyret här i USA för mig för denna gång, i november är jag på svensk mark igen.
Men innan den dagen kommer ska jag ha THE TIME OF MY LIFE IN CALIFORNIA! :D

Stora kramar från en supertaggad Carro ♥


Happy Easter!

Påskhelgen är nu förbi och det blev inget godisätande för mig alls, stolt somuppen är jag! men jag har fått i mit annat gottit.
Tex på lördagen, påskafton, så träffade jag Lamia och vi strosade runt nere i city och
åt brunch på en av hennes favoritrestauranger där maten var mumma :P



Lamia har nu äntligen fått ihop pengar till en ny kamera (samma som min älskling!), som hon sparat till i flera månader!
riktigt nöjd var hon :)



restaurangen vi åt på låg bredvid en utställningsatelje så några konstnärer fick visa sina verk pårestaurangen med.
jättefina tavlor fanns det, men denna var såklart favoriten, 2000 dollar säljs den för..



BIG LOVE




alla affärer var klädda i påsk !


The Gate to ChinaTown- har varit här i flera månader men detta var första gången jag hittade den kända gaten :P


vi strosade ner till the ferrybuilding och kollade runt på marknaden där och bara påskmös tillsammans :)
vi hittade även en konstnär som målade av oss, haha :D
jumping from the Golden Gate, Caroline and Lamia ♥


Welcome to Rio de Janeiro!


Söndagmorgon, påskdagen, och caroline vaknar upp av att Anna-Liisa tasar in i rummet och lägger sig bredvid mig och viskar:
 Caroline, you got your own easterbasket!!!
En korg med småsmå påskägg ( i jämförelse med de svenska ) fulla med jellybeans och reeses hade de gjort i ordning åt mig :)
anna-liisa visade också sin rosa påsk-outfit och hennes nymanikerade och pedikerade naglar :) senare kom även james ner för att böna och be att få spela dataspel på min data (men det fick han inte för jag hade skypedate inbokad med min lilla elin, och även fiselifisen joinade i slutet med :)



Bredvid mitt hus ligger en jättestor kyrka jag gått förbi tusentals gånger och tänkt att jag måste dit någon gång, och denna påskdag blev det av. Mötte Stina där och vi var då tillsammans med om vår första katolska amerikanska påsk-gudstjänst, väldigt intressant :) kändes som man var tillbaka i konfirmationen igen, men lite annrolunda dock :P det vackraste var alla aleluja-sånger, det blev jättemaffigt i de stora valven.


efter kyrk-visiten försökte vi sola lite på mitt tak, men det var ingen höjdare med alla kalla vindar, så vi började ganska snart med påskens högtid: MÅLA ÄGG :D

deblev så vackra!

fast vi sjöng om gullefjun, hade solsken och svor på våra fula nymålade ägg så kändes det inte helt som påsk, men det ändrade stina på när hon förvandlade sin sjal till ett huckle :P det var ju påskkärringen som saknades ! ;)
Sen gjorde stina en av sina omtalade sallader hemma hos henne, vilket blev årets påsklunch :)



Jag var även på bio i helgen och såg Water for Elephants. Visste inte mycket mer om den än att Robert Pattinson var med, och då kunde det ju inte bli annat än bra :) Reese Witherspoon som han spelade mot var också bra, och filmen var bra med, så recensionen blev BRA från mig :P spännande och gullig, en liten farytale tyckte jag :)


Nu är alla SpringBreaks över och barnen är tillbaka till skolan igen. Anna-Liisa hade lov förra veckan och då fönstershoppade vi lite nere i stan och gick sedan på bio och såg "Hop", en gullig animerad påskfilm om en kanin som är född till påskhare men som hellre vill spela trummor :) vi åt även dimsum-lunch på hennes favoritställe, tian kiang och så följde jag med henne och tog en spruta (och jag lyckades tack och lov hålla mig på fötter och inte svimma när de tryckte in nålen i hennes lilla arm, var det sjuksköterska du ville bli carro?:P)

Annandagpåsk har varit lugn för mig. Jakten på den försvunna hamstern fortsätter här i huset, Anna-Liisas Nibbles försvann för fem dagar sen och vi har inte sett ett spår efter den gyllenbruna krabaten, så vi letar för fullt nu så han inte hinner gå och dö.
Passade även på att städa mitt lilla rum idag och omorganiserade min anslagstavla som jag är dundernöjd med :P

massa bilder som snart ska in i fotoalbumet, men innan dess får de pryda min vägg :)

God Natten på Er ♥


...and suddenly she's 20

April är här, vilket betyder att min lilla Becka har haft sin stora dag! den sextonde april blev min barndomsvän 20år och jag kan inte fatta att vi hänkat ihop sååå länge och att tiden gått såå fort! Känns som att det var igår hon kom där, cyklandes på sin röda cykel med flaggan där bak, på den 100meter långa cykelvägen mellan våra hus i Vidingsjö ♥



hand i hand, alltid du och jag skitungen !                                                                
Stort grattis i efterskott på födelsedagen Becka                                                              


cause it never rains in southern California


Håll i er! Här kommer hela roadtrippen genom Kalifornien med min underbara värdfamlij! :)

Detta var reseplanen:
San francisco - Los Angeles
Los Angeles - Carlsbad
Carlsbad - Santa Maria
Santa Maria - San Francisco



fredagmorgon klockan tio var alla redo för den långa bilresan på 5an ner till LA. Barnen hade snacks, data och ett leende på läpparna när vi lämnade San Francisco, Los Angeles here we come!



Första stoppet blev för inhandling a jordgubbar längs med vägkanten i Gilroy, "the garlic capital", där det verkligen luktade vitlök i bilen när vi körde igenom landskapet :P




Lunch-time!

Highway 5 är en enda lång rak sträcka från San Jose ner till LA. Finns nästan inget liv längs med vägen, men vi hade turen att hitta en god lunch på Harris Ranch i solskenet.




IN LA !
efter åtta timmar i bilen var vi äntligen framme i the city of entertainment :)

Kvällen spenderade vi hos Karins barndomsvän som bodde en bit utanför staden. Hon hade också barn och en aupair, Maranda, som varit hos familjen två år snart och hon fick mig att vilja flytta till LA :P såklart pga alla kändisspan hon varit med om. Yngsta tjejen går tex i samma klass som David Beckhams son, och Maranda brukar råka in i mamma Viktoria lite då och då. Bree i Desperate Houswifes har även ett av sina barn i samma skola. I samma område där familjen bor har även Fergie sin villa och hon brukar delta i den lokala kyrkans gudstjänster på söndagarna. Marandas kompis kompis är aupair till Angelina Jolies barn.
Hon träffade Bradley Cooper i Beverly Hills en gång och hade en liten pratstund med honom (han var tio ggr snyggare i verkligheten :P). På en lokal twilight-premiär fick hennes kompis krama "jasper" och Miranda såg hela twilight-gänget med egna ögon, Robert, Kirsten och Taylor..
aupair i LA är min nästa dröm!
Hon hade några fler på sin kändis-lista, men kommer inte ihåg alla. men gaah, det kanske bara är jag, men är helt fascinerad av alla celeberties! såå coolt! haha!



väl på hotelellet, efter en trevlig pratstund med min nyfunna aupair-vän medan barnen kollade tv, bjöds det på cookies and milk som hotell-personalen skickade upp till oss och utsikt över LA by night från balkongen!



Lördagmorgon, vaknar av att James är helgalen klockan 6.00 för att Karin inte väckt honom 5.00 då poolen öppnade så att han kunde bada så fort som möjligt. Förstår inte hur vissa ungar kan ha så mycket energi på mornarna, han väckte säkert hela hotellet. Några timmar senare låg vi iaf vid poolen och njöt av den gassande solen medan vi åt stabucks-frukost.




                                       vårt hotellrum där den lilla rosa pricken (A-L) är :)

jag gillade utsikten ganska mycket :)

Anledningen till att vi åkte på dena resa var för att Karin ville ge varsin uppelevelse till James och Anna-Liisa i födelesedagspresent eftersom de båda fyllt år under vintern. Så båda två fick varsin dag att spendera på ett av sina favoritställen, först anna-liisa i LA och sedan James i Carlsbad, Oceanside.

ANNA-LIISAS DAY
födelsedagspresenten till tjejen var att få tillbirnga eftermiddagen i American Doll Place. En affär med endast prylar relaterat med dockor. American Dolls är jättestort här i USA, nästan alla ungar har en, två, tre eller fler dockor därifrån. Vissa dockor har en historia bakom sig, som A-Ls kära vän Rebecka, som hon fixar till här nedan så fint. Rebecka växte upp i New York i början av 1900-talet och är jude. All information om henne finns att läsa på internet, läsa om henne i någon av de tio Rebecka-böcker det finns eller kolla på en film om henne. Allt finns på detta American Doll Place där vi spendare x antal timmar :P

ready for a day at the doll-paradise


om ens docka på något sätt blivit skadad kunde man lämna in henne till "the doll hospital" som till 100% lovar att dockan kommer hem frisk igen. Vi frågade Doll-doctorn vad de allvarligaste "sjukdomarna" var och det var mest bitskador på fingrarna eller avklippt hår, allvarliga grejer. Men när de blivit återstälda återvänder de till sina ägare med varsin sjukhus-klänning och sjukhusarmband.


överlycklig anna-liisa som inte kunde få nog av att säga:
THIS IS THE BEST DAY EVER :D

Rebecka fick även en håruppsättning. 20dollar för en hästsvans med rosett som tog två-minuter att göra. Väl använda 20 dollar :P Men A-L och Rebecka var nöjda i alla fall :)


En av dockorna hade svensk bakgrund, hon flyttade med sin familj till Minnesota när många svenskar immigrerade till amerika. Kirsten Larson är hennes namn och i dessa böcker kunde man läsa lite om hennes liv :) det var lucia-bilden som fick mig att fastna för henne :P


varje år har en speciell docka, "the doll of the year", som bara finns just det året. detta har hållt på sen 2001 och i år är det en docka från Hawaii. Oj, vad jag lärde mig mycket denna lördag! :P

James lyckades överleva timmarna i dock-huset med en mobiltelefon i handen :P


Afternoon Tea hade Karin bokat bord för oss. Det bjöds på en himla massa gott och eftersom mina värdbarn inte är jätteförtjusta i mat så var det caroline som tryckte i sig alla godbitar som fanns på bordet :P


såklart Rebecka fick sin egna stol och kopp te vid bordet :P


såhär kom American Doll - iden fram. Tyckte det var lite gulligt faktiskt :)

THE GROVE

Stället där American Doll Place ligger heter the Grove och jag blev helt förälskad i det. Jättemysiga fontäner, miniparker, bästa shopping-affärerna och ett stort farmers market. Så när A-L, James och Karin gick på bio och såg Rio fick jag två timmars shopping! :D



Abercrombie and Fitchs levande skyltdocka :P



when your moon hits you eye...
ljuv musik spelades i takt till det vackra vattenskådespeleriet ;)


middag serverades på hotell-rummet : roomservice is the best!

frukost på altanen söndagmorgon


in the lobby


JAMES DAY
Legoland var högst upp på James önskelista, så två timmar söder om LA fanns hans födelsedagspresent dit vi åkte på söndagförmiddagen.

Golfbil från hotellet till Legolandet, ca 100 meter. Lata amerikanare :P

a day full of lego, rides, lego, rides, lego, rides, lego.... :)

på ett ställe fick man fixa i ordning sina egna legofigurer. här kunde man även köpa lego som man köper lösgodis.


Volvo sponsrar Legoland, så därför hade en lego-volvo-bil tillverkats med riktiga hjul, annars var allt gjort i legobitar :P




vi träffade några lego-kändisar med :)

Anna-Liisa + Harry Potter = true love


min favorit-lego-snubbe :)


allt, allt allt, var gjort i lego, jättehäftigt!



STARWARS! James paradis :P



LegoMarilyn and LegoElvis


MINILAND USA
alla lego-byggnader som fanns var helt otroliga, men det coolaste var alla olika USA-städer de byggt upp. De hade tänkt på allt i varje stad som fanns, och det såg verkligen såå verkligt ut. Gick bara runt med gapande mun och knäppte med kameran på allt! jättehäftigt var det!

Washington DC

South California


Los Angeles



San Francisco!!!
jag var helt överfascinerad, vilket james inte var, han ville hellre tillbaka till starwars-avdelningen :P

de hade fått med allt; cabelcars, trench america, china town, the hills, embarcadero, alamo square, the victorian houses, Golden Gate Bridge (såklart) pier 39 och till och med the sealions! :) superdupercoolt!


New York


New Orleans


Las Vegas

James fick sitt lego-set i slutet med och alla var glada och nöjda efter en heldag i parken :)


här är vi, åkandes för fullt i the Dino Island-rolercoaster :D


På kvällen värmde vi upp oss i hotellets Jacuzzi i några timmar :)




sedan blev det sen och god middag på hotellets restaurang


Måndagen lämnade vi Carlsbad (där Legoland låg) och åkte norr ut. Nu var målet familjens ranch de har vid Santa Maria och såklart det blev några stopp längs med vägen. Första var vid ett av de 21 mission som finns längs med kaliforniens kust. De byggdes på 1700-talet av spanjorerna och Anna-Liisa har läst om dem i skolan så vi fick en liten historie-lektion av henne när vi stannade och kollade in the San Juan Capistrano Mission.


jättefin trädgård och blomsterplanteringar fanns innanför murarna.




Anna-Liisa ville göra ett collage av alla fina blommor så hon fick låna kameran och fotograferade alla blommor hon såg, här är några av mina favoriter :



Efter några timmar till i bilen var det dags för lunch och då hade vi passerat LAs highways (som är en enda stor gröt) och hamnat i Ventura där vi åt underbar italiensk mat.


it is beautiful!


SOLVANG

vårt tredje stopp blev i Solvang, USAs danska huvudstad som Karin trodde jag skulle gilla, och visst blev jag glad av att se den svenska flaggan när vi körde in i byn. Jättegullig stad som bildades för hundra år sedan av några danskar som ville få en del av sitt hemland till USA.
Vi strosade runt längs danmarks-stadens huvudgata i bakerier, mataffärer och glass-stånd och visst kändes det lite som sverige allt :P hittade även en butikägare som pratade svenska :)


sånt som Sverige ska vara stolta över :P







äntligen var vi en timme senare framme vid ranchen.
Karins farmor äger en ranch som har en farm, några hus och ett stort vackert landskap. Ranch Sisquoc heter den och de är kända för sitt vin som de lagar till där.


kalkoner fanns det gott om, här är första som sprang över vägen.


Huset där familjen bor var jättecharmigt fullt med gamla fina grejer som rummena var inredda med och på tomten fanns en liten pool också :)


Rebeckas fina frisyr hon fick på American Doll Place :) så vackert!


James är allt annat i en badkruka, han hoppade i poolen på en gång nästan :)





jag älskar detta ställe!






Farmorn och farfarn till Karin köpte ranchen 1971 och de har en gästbok som de började med samma år, och det var kul att kolla igenom den :) Till vänster har ni en uppstoppad quail, som det även fanns gott om, levande menar jag då :P



världens mysigaste o äldsta kök!


mitt rum! :)



uppe med tuppen, james skulle ha sitt morgondopp vid 8 :P



Grandpas fossil-hunting

på tidagen var vi med om stora äventyr. Första tog A-Ls och James farfar med oss i sin rostiga jeep för att leta fosiler i floden som går genom deras ägor. James var dock mest intresserad av alla koskelett som fanns längs med vägen, men några fossiler hittade vi allt.

mussel-fosiler fanns det gott om och man kände sig som en arkeolog när man gick runt när och hackade och skrapde efter fossiler. Det fanns säkert större saker än mussel-fosiler om man visste vad man höll på med, för en fossil ifrån en val-käke har hittats där vi letade som de gav bort till ett museum i Los Angeles för några år sedan.


Vid lunch-tid kom karins syster och hennes familj och vänner och då packade vi jeepen och den andra rostiga bilen full med picnik och folk och äventyret bar då av mot bergen.


jag fick se till att lilla Claire inte ramlade ur sin bilbarnsstol under den timmes långa galna bilfärden vi åkte genom vatten, över berg, nerför kullar , ja överallt drog vi fram. ett helt under att ungen sov igenom nästan hela resan, för det var en av de skumpigaste, gumpigaste och farligaste bilfärderna jag varit med om :P men vackert var det!




picnik-time

på vägen tillbaka till ranchen åkte jag i jeepen och fick verkligen se det vackra landskapet.
Kan inte säga tillräckligt många gånger hur vackert Kalifornien är!

bilarna körde ÖVERALLT :P

När vi var tillbaka i huset, packade vi in oss i bilen och åkte hemmåt till San Francisco och där tog våran roadtrip slut.

On the road
längs med vägen under bilfärdarna fick jag några kort på mina favoritskyltar :)


Highway 5, den döda raksträckan till LA

städerna längst med 5an verkade ganska döda med, Lost Hills liksom!

ingen har väl glömt den kanonbraiga serien Summerland som gick för några sedan!? :)


Riverside motherfucker! dudududududududududuu!!!


Welcome to the OC bitch!




Karin och jag turades om att köra, men mest satt hon vid ratten och jag bredvid med kartan och vägbeskrivningar i handen. Jag är ju inte den bästa gps-läsaren men jag lyckades faktiskt ganska bra då jag bara orsakade två felkörningar eftersom jag inte kunde bestämma vilken väg kartan visar :P


Hade fantastiska dagar i södra california och superkul med familjen.
Jättelyckad roadtrip helt enkelt! :D

See ya! / California-girl


shape up!

längesedan jag fått ha datan en längre stund känner jag. är för snäll mot min värdfamilj så jag låter ungarna spela spel på den och min värdmamma får jobba på den om nätterna, men denna kväll är den bara min! :)
Lite nytt om senaste tiden: Häromdagen hade anna-liisa uppvisning i skolan för alla förlädrar. Annars har veckan som gått har varit lite seg, James har springbreak så har tagit hand om honom varje dag (glad att jag har stora barn som går i skolan, för nanny 12timmar per dag skulle jag inte palla :P) Vi har varit på några cykelturer på hans nya supergrymma röda cykel, ätit sushi i gröngräset, målat, spelat spel och kollat tv :) känns bra att mina ungar, för det mesta, har samma film-smak som mig. The Parent trap, Tangled och Harry Potter är deras favoritfilmer och de säger jag absolut inte nej till :P

Helgen som passerade för några dagar sen var väldigt soft måste jag säga :) mitt mål var att inte slänga iväg massa pengar och det lyckades jag faktiskt med, stolt :P på fredagen blev planerna förändrade så det slutade med en mysig middag på en thai-restaurang med Paulina och sedan varsin varm choklad på det på Loris Diner :) På lördagen åkte jag till Lina och min energi var på minus 100 då, så var halvdöd där i några timmar innan det blev liv i mig igen. då satte vi igång med ett av fröken Bredbergs och mitt många gemensamma intressen; att pyssla! så lördagskvällen klistrade vi och klippte vi till våra scrapbooks där vi nu ska spara alla roliga minnen vi hittar här i USA. mycketmycket flumm kväll blev det :P



en söt nyklippt Paulina i San Francisco, tummen upp för "nya" håret :)


Orinda=bärmjölk!

lite mer än bär behövdes på lördagen så vi var snåla och köpte billig mat på Donkan (anledning= det var för kång kö på ostkakefabriken :P) och vi lyckades faktiskt se några feta amerikanare då! de är faktiskt inte så vanliga som man tror här i San Francisco så jag passade på att kolla extra mycket, haha :P

Linas rum förvandlades snabbt till ett kaos när vi satte igång med allt vi sparat på det senaste halvåret :P

        kläder jag bara vill ha!                               lina hade köpt detta kort för ett tag sen, en aning likt
                                                                          mig och min syster för ett antal år sedan :)


Anna-Liisas Spring Sing om John Henry. Dans, sång, instrument, ja hela kalaset körde de på :P


JamsiWaimse on one of our bikerides!

joodå, våren är påväg för fullt här med. men istället för blåsippor och tussilago är det valmo som gäller :P

Nu ska jag packa väskan, ta en sendusch och kolla nya how i met your mother avsnittet innan det är dags att sova. Imorgon är det bilresa som gäller. Jag åker med värdfamiljen på en liten minisemester till södra Kalifornien . Vi har två nätter i LA, en natt i Carlsbad för att gå på Legoland och sedan sista natten på familjens ranch vid Santa Maria. Ska bli jättekul! och att väderprognoserna visar 30grader är ju inte heltfel heller :)
Är tillbaka på tisdag så då ska ni få höra om my CA-roadtrip with the hostfamily! :) 

adios amigos!


pocket full of sunshine

Helgen första till tredje april i bilder


Karin kom till mig på fredagkvällen och då laddade vi för en utekväll i San Francisco.
Humöret var på topp! ;)



Kvällsmat glömde vi helt bort nästan, men ett stopp på Mels Drive In blev det för att få något i magen.
Oreo Milkshake is the best!


Dancing all night long!

Träffade två killar på Union Square som jobbar för Dreamworks, vilket gjorde Karin helt överlycklig.
Jag var lite skeptisk mot det hela, trodde inte på dem. Men detta kollades naturligtvis upp när vi kom hem. Vi satte på Kung Fu Panda och hoppade till eftertexten och så sant som det var sagt, så stod en av killarnas namn där! haha.


Riktigt kul San Francisco - utgång som avslutades med pizza, såklart :P


Karin övernattade hemma hos mig och på lördagmorgonen kom Lina med hela bilen fullpackad med mat, kläder och annat "viktigt" (två matkassar, två handväskor och en rullväska för två nätter; hon vet hur man packar hon :P).
När jag jobbat klart åkte vi ner till Crissy Field Beach, men det blev en liten virrkörning först,
som det vanligtvis blir när Caroline agerar GPS :P


Crissy Field

Äre ändå inte lite sjukt? tre naturare från Katedral ends up in San Fran as aupairs at the same time! ;)



Efter någon timme på stranden med en hungirg Carro och två hundgalna Karin och Lina så vandrade vi till en av San Franciscos många turistgrejer man måste se, Palace of Fine Arts.


överallt man är i stan så ser man ganska ofta nygifta par som blir fotograferade, men detta stället ligger nog högst upp på listan, för vi såg säkert fem olika bröllops-sällskap på den korta tid vi var där.




Eftermiddagen spenderades i favorit hippi-området på Linas favorit crepes-place och sedan fick jag min efterlängtade Ben and Jerry ;P Sedan blev det lite stros i affärerna och ingen av oss lyckades vara duktiga nog att hålla i pengarna.. shopping är en drog!
På kvällen vart det finmiddag hemma på min gata i stan då det blev kyckling, klyftpotatis och SVENSK BEARNAISE :)



På Söndagmorgonen var det dags för Western Horseback Riding i Half Moon Bay! 

07.00 söndagmorgon Highway1
Man måste uppleva det själv för att verkligen förstå hur underbart vackert där är



Jo, jag vet, min hjälm är mycket fulare än Linas men så blir det när man har stort huvud ;)
Ridningen var jättekul och underbart mysigt!
Vi red i lite drygt två timmar, genom bäckar, i lera, på åkrar och det bästa; på stranden!
Linas häst var lite galen (hans ögon var mest galna!) så efter halva rutten fick hon till slut byta med en av ledarna så hon fick denna fina polle. Min Molly var snäll och duktig hela vägen så jag höll mig till henne.

Wanna be a cowboy in my next life!

Sen skulle vi uppleva kustisidan söder om San Francisco.
Det blev två stopp i Half Moon Bay, ett för vattenmelonätning vid hamnen bland fiskmåsarna och ett vid en strand för att sola (för att sedan ha röd, bränd och fjällig hy i en veckas tid). Sista stoppet vart i Pacifica där Lina visade surf-vågorna som hon prövat på :) Där fick vi också i oss lunch, "the best FIsh Tacos", tss ;)





Half Moon Bay Beach = nytt favvoplace!




Det var min kanonbraiga helg det :)
Idag är det fredag och jag har laddat batterierna för ännu en kanonhelg, men det ska inte spenderas lika mycket pengar! Fredagkvällen är inte bestämd än, antingen dansa med Karin och Sabina eller träffa Lamia, vi får se! Morgondagen är i alla fall bestämd, då drar jag till Lina för en övernattning. Hon har en hel del ledighet nu så då passar jag på att se henne as much as I can ;) sen kommer ju hela familjen Bredberg till San Francisco nästa vecka! :D

Ha en superduper helg!
Pussar och kramar
Caroline


in class

en varm april-dag, klockan ar tio i ett och det ar en timme kvar pa min lektion. vi har en paus fran gay-marriage-debbatten idag som vi startat pa, sa nu har vi en kallkritik-lektion istallet :P ar just nu inne pa denna internetsida http://whitehouse.georgewbush.org/webteam.asp (som ser valdigt profisionell ut) och letar efter vem av website-medlemmarna som ager en kanin :)

Har haft en lugn vecka, eftersom lillkillen ar pa skolresa, men han kommer hem idag sa da blir det fart i huset igen :P har aven lyckats halla mig undan solen och kopt solskyddsfaktor, sa snart ar jag redo for stekning i solen igen!

maste fortsatta mitt letande pa websidorna nu! Ciao Bella!


HALFTIME IN THE US AND A


Kan ni förstå! För exakt ett halvår sedan satte sig Caroline och Lina på flyget till USA!
Sex månader har passerat i ett vips, det är redan fjärde april!
Har haft ett fantastiskt halvår här, och är überpepp på det kommande halvåret!
Helsäker på att det kommer bli dubbelt så underbart!

♥ Loving my American Life




Snacka om att dessa brudar är röda som fasen!

Har haft en superduperhelg!
Började med att Karin och jag i fredags firade in att första april var här med en riktigt kul kväll på stan. Sedan var det reuinon för san franciscos tre natur-katedralare på lördagen då jag, Karin och Lina tillbringade dagen tillsammans. Efter några få timmars sömn åkte Lina och jag iväg i raggarbilen på söndagen då Lina fick sin 20-årspresent från mig, en vilda västern häst-tur på stranden i Half Moon Bay i morgonsolen. Sen begicks helgens stora misstag: två timmar i solen, vilket nu resulterat i aj aj aj ! men kul som fasen har vi haft i alla fall :)

Puss på alla


Aprils Fools' day


Torsdag! vilken dag! solsken solsken solsken! Karin säger att bara blir ca fem dagar om året när det är såhär varmt så det är verkligen njuta som gäller. Man kan gå i linne utomhus vid midnatt och svettas! The global warming är ju inte bra någonstans, men det är den som ger San Francisco sina värmeböljor har jag fått veta. Denna torsdag packade jag picnic-påsen och hämtade upp Lamia för en dag på stranden. Vi hade det supermysig när vi pratade och åt massa gott på beachen i solen. Superdum svensk som jag är resulterade detta i überröda axlar, cherry-red nose och linne-bonn-bränna eftersom jag ansåg att sunscreen inte alls behövdes. Det var så illa att Anna-Liisa var den som fick agera barnvakt på eftermiddagen då hon skällde på mig för att jag inte haft solskydd och tvingade mig att smörja in mig med alovera :P Vi två städade hennes rum idag, ett rensa-Anna-Liisas-rum-projekt sattes igång förra veckan och är en evighetsgöra, och då hittade jag en intressant CD. Hon hatar verkligen Justin Bieber, tillräckligt mycket för att förstöra en present hon fick av sina farmor ;)




Här kommer bilderna från the China Beach där jag var med Lamia:











Så har det varit första april med !
 
Ni har ju hört om min ny frisyr, och jag framställde den väl lite värre på bloggen än vad det var :P men detta utnyttjade jag på årets skämtdag, så första april i sverige fick några denna bild i sin inkorg:

FRISYREN ÄR ALLTSÅ FAKE, HÅRET ÄR I DEN VAMLIGA LÄNGDEN, SATTE BARA UPP DET FÖR APRILSKÄMTET ;)

De flesta var ganska posetiva till min hårförändring (vissa mer än andra, haha) men två medlemmar av min kära familj tyckte dock inte det var någon bra idé av mig att kapa av håret så mycket ;)

Detta var min kära syster Madeleines kommentarer:
- meen ooooj !!!!!!
- hur fan kunde du klippa av de ?
- haha okeej ,asså de är ju inte fult men fattar inte hjur du kunde klippa av de långa

och Detta var kommentaren när jag sa APRIL APRIL ! :
-faan va skoöööönt!!!

Mamsen min grät av lycka när jag sa att jag bara skojja. Allt klär en skönhet var det du sa va ? ;)
Sen fick jag detta mejl:

Jaa, du lurades verkligen. Jag trodde först när Lenen skrek att jag skulle komma upp till henne att hon skulle säga att det står en älg på vägen. Men detta var nästa värre……

Du som har sparat ditt hår såååååååååååååååå läääääääääääääääänge. Lugg är ju bara kul att kunna variera med men att håret ska bli långt igen tar ju tiiiiiiiiiiiid.

Anledningen att jag trodde på det var för att Elin och tjejerna tjatat om att du skulle passa i page och klippa dig. Och du kan ju få dina infalla men att du skulle vååååga detta var STORT.

Så det var mitt stora lurendrejeri 2011:s första april! :P Lyckades väldigt bra tycker jag :)


RSS 2.0