W E L C O M E 2 0 1 1 !

Sista veckan i december har svishat förbi fort som attan. Eftersom barnen varit lediga har jag spenderat alla dagar med dem och haft ett riktigt aktivt jullov! Måndagen var det downtown som gällde då vi strosa runt i affärer, parker, spelade spel i spelhallar och lekte i en lekpark. På kvällen var vi på bio och såg Tangled, jättebra film, disney misslyckas aldrig! En regnig dag åkte vi cabelcar, njöt av gardhelli-chocklad på the chocolate facotry och hade en jättegod lunch på The rainforest Cafe (jättecool restaurang!) Cykeltur i kulliga San Francisco har vi med hunnit med, ett besök i simhallen och myst framför datan till Home Alone. Det var nog det mesta från barnens och mina mysiga mellandagar tillsammans.






 






andra kändisspanet, Mariah Carey! ;)

skyltfönstrena i Macys är pyntade med katter och hundar, urgulligt!





En kväll hämtade Abbey upp mig, en tjej jag träffat som pluggar på college i Baltimore men hälsar på sin hemstad nu över jul, och hade en San Francisco-tour för mig i hela stan. Fikade på ett mysigt fik i Castro-området, åkte upp till Twin Peak där det var världens coolaste utsikt och sen visade hon mig alla hennes favoritrestauranger.



Och så har det ju blivit ett nytt år med, 2011! Nyårsaftonen var det först dags för mellandagsrea-shopping med Lamia då det hittades mycket kläder, men inga av dem var tyvärr rea-fynd. Kvällen/Natten var vi hemma hos Lamias syster där det var middag och sedan njöt vi i kylan i väntan på alla fyrverkerier, som tyvärr inte syntes pga höghus och dimma, men Golden Gate Bron syntes klart och tydligt i midnattsmörkret! 00.00 dånade hela San Francisco av raketer, tutor och HAPPY NEW YEAR-skrik!

 HAPPY NEW YEAR!

2011, here we come!


AnnaBananas B-day!



ANNA 19 ÅR !




favoritblicken kanske ? ;)





Alltid på Topp!


 
till och med dagen efter :P




bananbulorna föralltid du, åtta år!
grattis på födelsedagen gympabästis!


winter wonderland

här kommer veckan i vinterlandet JacksonHole!


THE FLIGHT TO JACKSONHOLE


Mot vår vinterdestination blev det privatflyg, det minsta flyg jag någonsin åkt för sju personer, vi var sex pers och en hund som trängdes. En skakig åktur blev det i snöstormen som var påväg men vi landade säkert i kylan.


THE ROCKY MOUNTAINS



Första dagarna blev det skidskola för de små så Karin och jag fick några heldagar själva uppe i bergen.




vissa dagar var helt underbart väder! Klarblå himmel, ingen liftkö och kanonsnö!
Men hjälp vad illa det kändes att ha kramp i låren hela tiden, har aldrig varit såhär aldrig otränad, brukar aldrig få träningsvärk i benen av skidåkning, men nu fanns den där! snacka om mör!



Det som usa-bergen skilde sig mest ifrån de svenska fjällena var de överdrivet trevliga liftvakterna och även att det är helt ok att röka på i gondolen påväg upp i backen. "Welcome to America" sa killarna i liften när jag tappade hakan när de drog fram sitt lilla smoking-kit ur fickorna, sånt händer liksom inte i lilla landet lagom :P






THE HOT CHOCOLATES


så mycket varm choklad det blev :) ju mer jag dricker, ju mer älskar jag de´!
THE SNOW





THE NIGHTS


två älgar kom och hälsade på oss när mörkret hade lagt sig och månen lyste klar.

THE CHRISTMAS PARTY


Checka in detta: till vänster har vi två små söta kusiner, men de är inte anledningen till att bilden togs. Det viktiga i detta fotot är mannen till höger! Det är nämligen inte mindre än fd vice presidenten Dick Cheney! Mitt första kändisspan :D Såklart det inte var jag som kände igen honom och har aldrig hört hans namn förut, men nu vet jag. Dick brukade liksom hänga med George Bush, übercoolt!





THE SLEDGE RIDE


 

THE HOUSE

mitt nya drömhus. består av tre uråldriga "cabins" som satts ihop till ett stort hus genom glasgångar där man kan njuta av snövyerna. Sex öppna brasor bjöd huset på och x antal sovrum. Kanske inte allas favorithus, men jag föll pladask!

                                                                              min underbara säng!











the weather outside is frightful, but the fire is so delightful
and since we've no place to go
Let it snow, let it snow, let it snow!

THE FLIGHT BACK TO SAN FRANCISCO


all I want for christmas is you



Den stora dagen har nu passerat, juldagen är över! Men vilken härlig dag det var som bestod av juljuljul och matmatmat! Började med muffins-, bär- och färskpressad apelsinjuice-frukost och efter det var det dags för det Anna-Liisa och James tjatat om i en månads tid, PRESENTS-TIME! Båda två fick vad de önskat sig så hade två väldigt lyckliga ungar denna dag :) Väldigt mysmys att öppna alla klappar runt granen med hela familjen, inte mycket som skiljer sig från julaftonen på kvinnebyv, mer än att vi hade öppen brasa här :P Efter presentöppningen var det dags för mer mat, brunch med kiesh och champagne. Men det blev mer mat efter det, för Erik och jag åkte iväg till några vänner där det bjöds på lunch, efterrätt och kakor (som jag fick med i en påse hem för att bjuda barnen på, tror ni inte jag smaskat i mig dem själv! :P). Hade jättetrevligt på jul-lunchen där i alla fall och när jag väl kom hem var det myskväll i soffan vid den tända granen med filten hårt omvirad medan MrGrinsh stod för underhållningen och regnet öste ner utanför huset, mysnivån var på topp!


      
 

världens sötaste i sin nya klänning och med sin nya favorit-docka :)




Den traditonella julkappsbilden; jag o alla klappar som i år var:

¤ $20-starbuckspresentkort
¤ "fresh cotton"-doftande ljus
¤ minibil i form av ölburk
¤ becka-present från Svearike; svenska skumtomtar och svensk bok
¤ klapp från jobbgänget på Vesterby; LHC-tröja signerad av ingen mindre än MAGNUS JOHANSSON!
¤ musikalbiljett till Beach Blankett Babylon
¤ Daim!
¤ Adidaströja av husets vaktmästare (som antagligen tycker jag behöver snyggare kläder att springa i ;)
¤ två checkar med lite dollar på (känns så häftigt att få checkar!)

Beckas bok om vårt underbara land, så att jag inte glömmer mitt ursprung, bjöd på många skratt och bekräftar att jag är svensk! Dessa påståenden kände jag verkligen stämde in på sverige-carro:

You know you are swedish when..
.. you feel guilty if you're not outiside on a sunny day (idag var en sådan dag)
.. you get seriously sentimental and proud when entering any IKEA store outside of Sweden
.. you happily engage in a conversation about the weather
.. when hearing ABBA abroad, you want to stand up and declare "I'm Swedish!"
.. the thought of drinking a shot/schnapps without singing has never occured to you.
.. you know it's a sin to start eating from the bottom layer of the chocolate box called "Aladdin/Paradis" before the top layer is empty


Dagen efter, dvs idag, har det varit 100% slapp, men så ska det väl vara på julen. Tog hand om barnen några timmar på morgonen och sedan blev det många samtal med alla mina där borta i Sverige, men det ska tack o lov bli mer av dem i veckan! Klockan börjar närma sig åtta nu här borta och det enda jag ätit idag är frukost, och de goda kakorna från igår :P, vilket antagligen bevisar att gårdagens matintag täcker mitt matbehov några dagar framöver :P



                                                                                          Puss och kram


so this is christmas



Hemma från en superhärlig vecka i JacksonHole, vilka skidbackar och vilket väder! Pudersnö, underbara vyer, varm choklad, julfirande och mys framför brasan har dagarna bestått av :) Har tagit massa härliga bilder på snölandskapet, med min nya favvo-kamera, som jag snart ska dela med mig av. Och huset vi bodde i var helt fantastiskt, mitt drömhus absolut, fick ett eget rum med, och det bästa av allt . . . ett eget badrum, i en hel vecka :D Men som sagt, återkommer till det vinterlandet en annan dag.



Julafton är nu förbi även här i USA och det har varit en väldigt ovanlig sådan, i nästan tropisk värme också. Vaknade upp 4.00 för det tidiga flyget som tog oss till San Francisco till 12.00 med ett stopp i Salt Lake City. Väl framme på guldkusten var det dags för jul-lunch, vilket blev kina-restaurang med hela familjen och jag fick då äntligen smaka de omtalade "dim sums". Efter det bar det av hemmåt för att mötas av två julklappar som kommit med posten adresserade till mig, lyckan var total! Även ett julkort från mormor och morfar med jultrisslotter i :D ska bli intressant hur jag ska lösa in den förhoppningsvis stora summan, kan hålla tummarna för att de tar trisslotter på wallgreens ;P
Efter en hel del mejlläsande och en julchatt med min saknade stina, som kom med den underbara nyheten att hon precis blivit moster igen (!!!!!!!!) :D så kul och så mycket grattis!, gick jag över till grannen på 80+ som bjudit in mig till den årliga julmiddagen han har med hela tjocka släkt (största anledningen var nog för att para ihop mig med det 23årige barnbarnet :P men oroa dig inte stina, no love at first sight där inte så du kan räkna med att jag kommer hem ;) ). Så där spenderades kvällen, med "stuffed chicken", många goda skratt och julklappsöppning. Har dock aldrig varit med om en sådan seg julklappsöppning, alla skulle öppna varsin present i taget medan alla tittade på, och så gick vi runt i storleksordning tills alla klappar var öppnade. det tog i tre timmar!!! Hade hur trevligt som helst i alla fall :) har aldrig mött en mer gästvänlig familj, aldrig träffat dem förr men ändå låter de mig vara med i den viktigaste familjehögtiden och har till och med köpt julklappar till mig! När jag väl kom hem sen så blev det inslagning av julklappar, städning och upppackning och nu äntligen är jag redo för John Blund så att det snart kan bli julmorgon, för imorn ska det firas jul på riktigt här!


Hoppas alla haft en helt underbar Julafton med sina nära och kära!

an american christmasweek



Welcome to Es'-house! Såhär ser våran julpyntade ingång ut. fröken sund har gjort kransen, det är ju min grej! ;)





Onsdagskvällen var det julfest på klubben som familjen är medlem i, och vilken mysig julfest! Det var buffé med ljuvlig mat, pestosås och pecannötssallad med tranbär, det bästa! Man fick äta hur mycket man ville och det var även öppan bar. Alla var uppklädda till öronen, James var hur stilig som helst i sin kavaj och glugg mellan tänderna, han tappade nämligen sin tredje tand häromdagen :) Efter middagen samlades alla i en stor sal för "caroling". Alla sjöng med i de amerikanska julsångerna, barnen framför den öppna brasan, föräldrarna med varsitt sånghäfte på stolar längs med väggen och en pianist framför pianot. Det var hur vackert och mysigt som helst! Och "herrgården" där festen höll hus var enorm och jättejulutsmyckad.




december in San Francisco



Union Square med Sofia i julsolen :)


Onsdags och torsdags shoppingrundor på stan har resulterat i att Caroline har inhandlat ALLA sina julklappar ! Och det är över en vecka kvar till juldagen! detta har aldrig hänt förr för denna brud så hon är mycket stolt över sig själv :P Har en hel del inslagning kvar, men det får vänta till senare.




Dagens bild! En weird fågel som stod blickstilla utanför Linas college, mycket intressant ;)

Fredagen; Upp klockan sex för en dusch på morgonkvisten (hör och häpna!) och sen mot stationen för ett tidigt tåg till Orinda och Lina :) Där gled vi runt i hennes merca, hon galen på gpsen som vanligt och jag halvt död ena sekunden och hyperaktiv till hundra den andra sekunden. Moody var verkligen framme idag, var så otroligt trött! Men vi klarade av linas små ärenden under dagen iaf, tog en lunch på en mysig liten restaurang och hämtade sedan walter som lina fort placerade framför en film så att vi ostört kunde prata med de saknade tvillingarna på skype :D (TACK FÖR JULKORTET SÖTNOSAR, kom i brevlådan idag!)

Nu sitter jag i sängen, har en färdigpackad väska på golvet och en Sophia i örat. Våran sista natt-skypedate nu innan hon drar till Svedala och tjejen kan inte sluta prata om sin starbucks eller sluta sjunga på jinglebells. Hon har även visat upp sina fina inköp hon gjort under dagen och oroat sig tillräckligt för att hennes flyg hem ska vara inställt. Nu måste jag ägna 100% av min koncentration till att säga hejdå till henne, för hon lägger inte på när jag säger att jag behöver sömn. Alarmet står nämligen på 5.30 på min mobil för imorn åker vi tidigt till flygplatsen för att ta planet till skidstugan till Wyoming, ska bli så mysigt med snö och skidor! Vi kommer vara där en vecka så vill därför önska alla en riktigt god jul hoppas ni våran en underbar julafton tillsammans med nära och kära!
 Såhär ska jag spendera min julafton ;) :



STORA VARMA JULKRAMAR TILL ER ALLA!
GOD JUL

Lycka till på hemfärden världens bästa fia, men du vet vad min högsta önskan är ;)


it's the most wonderful time of the year

Julstämningen är på topp här i San Francisco! Luciatåg både söndag och måndag och nu idag har vi klätt granen så den pryder vardagsrummet :) Älskar doften av gran, är sådan julkänsla! Här hos familjen kör de med el-ljus i granen med så den lyser ständigt, i jämförelse med sundh-granen som har levande ljus och blir tänd tre ggr varje jul, men familjen sundh har bättre smak när det gäller att välja rätt gran tycker jag ;) Men ska ändå inte klaga på den här, den står så grön och grann i stugan.



decorating the tree



Lucia at YSC!

världens gulligaste tomtenissar!


Det var dans runt julgranen, kröning av lucia, sitta i tomtens knä, glögg och pepparkakor, svensk jul till 100 %. Detta var i söndags, och jag hade precis kommit hem från Seattle och hade en aning problem men att ta mig till lokalen eftersom internets sökmotor inte alltid ger rätta adresser. Jag irrade därför runt i slumoråden med öronen på spets för att kunna höra svenska julsånger. Men det visade sig vara helt fel ställe att lyssna efter det. Fick till slut tag i Karin som snällt kom och hämtade mig och släppte av mig på rätt plats 2km därifrån så att luciatåget fick en sista tärna i sista sekund.


Lucia på Anna-Liisas skola.


Vi, det vill säga dessa små sötnosar och jag (som för en gång skull var eiffeltornet i gruppen, men ett aningen felplacerat eiffeltorn :P ), gick runt i klassrummen och lussade med sång och pepparkakor för alla elever så de fick lära sig de viktiga svenska traditionerna som finns. USA har nu därför några små amerikanare som vet mer om världen än inom sitt egna lands gränser :)


Förutom allt julstök idag har jag även hunnit inhandlat en ny kamera :D De som orkat lyssna på mitt klagande om min saknad av min systemkamera har säkert hängt med i svängarna vart den befunnit sig. Den lämnades nämligen in för lagning några dagar innan jag åkte till USA så jag hann inte få tillbaka den innan jag flög iväg över atlanten. Därför hamnade den hos Sophia i Seattle efter att den familjen gjort ett sverige-besök. Men när jag äntligen fick den i mina händer igen i onsdags märkte jag att felet inte är lagat, så den får åka tillbaka till sverige igen och stanna där till bättre behövande, så istället har jag köpt en ny!


Canon Powershot G12 , min nya lilla pärla!



Och det bästa till sist, helgen i Seattle med världens bästa Sophia! Vi hann med två biobesök, eftersom att gå på bio är något som vi är riktigt grymma på och flitiga med, så det blev "Love and other Drugs" och "Black Swan", båda sevärda och vissa, som jag, får en kärlek till baletten när man ser delar ur "the swan lake". Alla Seattles turistattraktioner, håna/gilla/älska alla Twilight-grejer som hela staden var full av, även Greys Anatomy-ting, underbart goda onyttigheter i mängder, extrema skrattattacker och en crossroad över USAs norre gräns till Kanada där vi spenderade en natt i Vancouver hanns också med, och mycket mycket mer..
Helt fantastisk helg helt enkelt!
Söndagen var dock inte den roligaste. Tredje gången jag säger hejdå till den tösen, och hoppas det blir tredje gången gillt för pallar inte en till. Så om du kommer och hälsar på Fisen så håller jag dig kvar här, bara så du vet ;) Fröken Hansen åker nämligen hem snart, om en vecka befinner hon sig på svensk snötäckt mark!

Har tagit tusen bilder i helgen, så de får komma i ett senare inlägg, som en bildbomb, så under tiden bjuder jag på de här ;)




Tror ni inte den underbara Fia fixat ihop världens finaste välkomst-skylt till mig som hon står och vinkar med när jag kliver ut ur flygplats-dörrarna! TACK IGEN FISEN, Du är bäst vet du!!


Imorgon blir det julshoppa downtown, ska springa runt som en galning! Ska även träffa Claudia för en fika och sen möter nog Sofia upp oss. Riktigt härlig traditionell julstress nu, Måste fixa alla julklappar innan fredag för sen drar vi till "fjällen" aka "Rocky Mountain" en vecka för skidåkning :) 

Lots of seasons greating to you all !


no worries, I'm happy!

Kan ni ana vad Caroline har gjort?? Klarat teoriprovet!! :D Lättnad till 100 % att ha det avklarat och känna att jag lyckats göra någon "nytta" här i USA mer än att bara glida runt, och ta hand om barn såklart med det är ju bara nöje, oftast ;) Har de två senaste dagarna tagit fram naturaren i mig och pluggat järnet, anntecknat femton sidor om trafikvett och skrivit det där typsika caroline-pappret med minibokstäver för att trycka in allt jag inte får glömma. Den vanliga tekniken funkar fortfarande i alla fall och jag har nu en del avklarad på väg mot det amerikanska körkortet! Måste erkänna att det finns härliga stunder med pluggandet faktiskt, för känslan när det gått bra prov är ganska obeskrivlig! speciellt körteorin! och speciellt när man sedan möter sol och klarblå himmel när man kommer ut ur DMV-kontoret efter att spenderat tre timmar där inne, och då tog bara provet 20min (USA har ingen bra organisering på teoritestskrivning kan jag säga!) Haha, och just det! Jag ser ut som en äppelkindad gris med kinesögon på körkortsfotot, riktig heting ;)

Ikväll har jag agerat tomtenisse och hjälpt Karin slå in hennes miljoner julklappar vilket tog på krafterna så jag är nu ganska trött. Men väskan, (nyinköpt!!) som åker till Seattle imorn, står fortfarande tom, Fröken Sund som packar i sista sekund har naturligtvis inte kommit längre med packningen än en pjamas, så det ska jag ta tag i nu innan jag dyker ner i lakanen.

Är så överlycklig att jag imorgon får träffa min underbaraste Sophia! Saknar henne enromt och ska bli så förbannat skönt att spendera tre fantastiska dagar med henne i Seattle och två helgalna dagar i Canada!


mina två efterlängtade ting, imorn är vi tillsammans alla tre :P Saknar Fisen lite mer dock, sorry Nikon ;)


WATCH OUT WASHINGTON STATE, HERE WE COME!


congrats kid !

MARTIN 19 ÅR !












Bättre sent än aldrig lillkillen ;) Ha en superduper dag!
BAMSESTORT GRATTIS!



let me be your hero

Onsdagkvällkväll = TRIPPLE HO SHOW !

Vilken kväll det var! Stressigt och härligt, så ska det alltid va ;) Jag, Lina, Madde och Josefine åkte bilen ner till San Jose och kom iväg lite sent så vi hamnade i världens bilkö när vi bara hade 800meter kvar till arenan, en aning surt. Så vi satt i bilkö ca 45 min vilket ledde till att vi missade dynamite-kungen Tai Cruz. Men så farligt var det ändå inte för vi hade kul, det var fart på stället och de flesta artisterna var awsome! Jay Sean impade stort, Nelly var dock ingen höjdare, men señor Iglesias! grr!


Lina lyckades få tag i en gratis tshirt, allt som behövdes var bara att göra som tröjan sa ;)


Tjejerna på konserten och publikhavet, det var drag!!


excited chics or what?! ;)

Nelly = 100% armmuskler!                              Jay Sean, Nr1 on BeatBoxing!


Enrique Iglesias. Tjej från publiken. Heroe. Någon som förstår?
han sjöng "now would you die, for the one you love?" till en helt random full tant från publikhavet! det kunde liksom vara jag! Lite avis bara! Han var grym för övrigt :)


The tripple ho show - girls in San Jose!

Blev lite bilproblem på vägen hem sen med :P Vi hittade nämligen inte bilen i parkeringshuset, vandrade upp och ner, fram och tillbaka innan den till slut uppenbarade sig för oss :) Tillbaka i Orinda sen så övernattade jag hos Lina. Blev dock inte många timmars sömn för hon skulle lämna in sin Merca till verkstan, så vi hängde där på torsdagseftermiddagen med mina Safeway-kakor :P





I torsdags var det dags för teaterapan igen att uppträda på scenen och denna gång var hon en söt liten röd tupp :) Hennes klass och parallellklass uppträdde i skolan och alla var urduktiga! Efteråt åt vi på kinarestaurang med barnens farmor som bor i Kanada, hon hälsade på över helgen. Kinamaten var iaf mumma, men kommer såklart inte ihåg MaiChaitBlaiKai-namnet på kyckllingen :/ typiskt mig! Gott var det iaf :P


Nöjd james bredvid restaurangens stora krabbor :)


Fredagen var det ett snabb-besök på stan för att stressa runt och leta julklappar. Åkte förbi Fishermans Warf där de hade en extremt överpyntat julgran :)

På Macys hittade jag sen en liten filur som fick mina smilgropar att åka upp till öronen. Jag, liksom många av mina "vänner"-älskande vänner, kommer nog att tänka på "The holiday Armadillo", aka Ross, aka "Weird turtle man", och det lockar ju inte fram annat än skratt!
http://www.youtube.com/watch?v=qCowrXGwdjs&feature=related



I Lördags var den stora dagen, "this is it" babblade mina värdbarn på hela morgonen, det var nämligen dags för det största luciauppträdandet vi har tränat till nu i en månad. Det var tre uppträdanden på "svenska julbasaren" i en stor kyrka i San Francisco då vi sjöng för allt vad vi var värda. Vi kommer lussa vidare nästa vecka också på IKEA och svenska kyrkan men jag kan inte vara med på dem så kör bara på söndagkväll.


Natten går tungafjät runt gård och stuga...


 .... då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus, Sancta Lucia, Sancta Lucia.



luciatåget backstage, lucian claudia och hennes tärnor :)

Det var ju som sagt en svensk julmarknad som hölls där vi lussade och det var som att komma till gamla linköpings julmarknad, fast inomhus, och i USA istället då, men såå svenskt! Lussekatter, glögg och julmust fanns och såklart allt inhandlades. En klunk julmust och jag är tillbaka på mässen och alla tusen julbord på en gång, brukade liksom dricka två flaskor julmust varje dag i december när jag jobbat där varje år men i år blir det bara två flaskor totalt. Hänger dock inte läpp för det så mycket, julmust är inte allt ;P Men saknade mässen lite faktiskt, är sån julkänsla över att hälla upp snapps till fulla män, slänga tusentals köttbullar som inte äts upp och fylla på sillar stup i kvarten. men det kommer fler svenska jular ju :)


               Pettson! På engelska liksom! :D               ... and the naughty teddybear? what? haha!


fröken var på shoppinghumör ;)


så nära att inhandla svenskarnas stolthet-tshirt :P                                                            Svenska våfflor!             


Senare på Lördagen kom Sofia över och vi hade myskväll i sängen, såg bland annat "the Holiday" och den är så fantastiskt bra! Kolla den nu i juletid, så fin!


Andra ljuset idag! Andra Advent!


I can feel your heartbeat

Första december är här! Första luckan i chokladkalendrarna är öppnade och tomma :P Köpte två till Anna-Liisa och James men de fick varsina av en släkting samma dag så jag får väl snällt äta upp dem själv. När jag ändå kör på julkalender kan jag ju fortsätta med samma julefirande som jag gjort sen barnsben, vilket är att kolla
julkaldender och som tur är finns  "Sunes jul" på datan då :)


Gårdagen spenderades med Sofia i bilen och vid deras stall där hennes familj har sina hästar.

on the golden gate bridge, bye san fran

  

efter att vi hälsat på hästarna tog vi en härlig promenad med jättevacker utsikt.

vi fick en liten söt vovve som sällskap under hela vägen


wonderful! :)







back on the bridge, and back to san fran


sen blev det hemmalagad lunch hos Sofia och hundarna, mysig dag!



Nu är det riktigt brådis för mig. Ska slänga i mig något och äta, fixa i ordning mig och packning och sen rusa till barten till orinda, för därifrån går bilen mot san josé och Triple Ho Show - konserten! Artister som Enrique Iglesias, Nelly, Taio Cruz, Miranda Cosgrove, Jay Sean och Far*east Movement står på scenen, BEHÖVER JAG BERÄTTA ATT JAG ÄR TAGGAT TILL 100?! :D



RSS 2.0