goodbye my lovers

Hemkommen från sista gymnastikträningen. Vet inte om jag känner för att berätta hur det gick. Tränade inte själv, pga förkyld näsa som inte vill försvinna, utan gjorde bara min sista volt, vilket blev en dubbelskruv (!) och resten av träningen underhöll jag och störde mina kära gymnastiktjejer. Men sista timmen var mest bara tårar med mina fina Börje, Anna och Tess. Fan vad jag kommer sakna er! Och alla andra kära ÖGG:are! Lämnade en llten Caro-maskot som måste med på varje tävling för att ta tjejerna till toppen! Mycket passande gosedjur med mycket passande namn för att jag ska bli ihågkommen. Innan träningen fikade jag lite i omgångar med några av gympabrudarna och fröken Wennerholm var med med, och hon den sötisen ska komma och hälsa på mig in the land far away! :D
  Rocky Zelmerlöv, vem annars liksom?!



Gårdagen tillbringade jag mycket tid ute i den svenska naturen så var sådär härligt röd om kinderna man blir på hösten, som jag har hört så mycket om ;) Tog först en dagsutflykt ner till landet för att säga hejdå till mitt paradis, vilket inte heller var lätt. Satt på bryggan och njöt av min favoritsommarlåt och sög in varje detalj av mitt drömställe som jag inte kommer få återse förän om tretton månader. Riktigt tufft. Missar ett helt år av det jag älskar mest, sommaren på landet, och allt den innehåller: mina smultron, morgondoppen, springturerna (som varje sommar blir Så många SÅ många..), mormors frukost på altanen, midsommarlunchen, att vakna genomsvett i stugan vid vattnet av den galande göken, "herren på täppan" (då jag alltid vinner;), solglittret i sjön, vattenscootern, grillkvällarna, födelsedagen, blåklockorna, Fillefindus.. Listan kan göras lång och om jag fortsätter kanse jag ångrar mig och stannar.. NO WAY, not gonna happen ;P men jag slutar iaf. Snart får jag återse mitt paradis, om 13 månader sitter jag där på bryggan igen till tonerna av öppna landskap! 





På tisdagseftermiddagen blev det kräftfiske för hela slanten vid Borensberg. Efter att ha hämtat burar, öppnat burar, gjort i ordning burar, stängt burar och slängt i burar i vattnet åt vi middag på gästgiveriet där det fnissades rejält åt alla fina vitsar som drogs. Jag kan bjuda på min favorit: " Älg gick in i träd, dog på stubben." Ganska så rolig väl? Tycker det blir lite roligare när 6-åriga E&E kommenterar eftertänksamt med: "Det måste ha varit en vass stubbe" ;) När mörkret hade lagt sig var det dags att hämta upp fångsten, vilket resulterade i ca 60 kräftor till familjen Sund, så det blir kräftskiva innan jag åker!






Sist måste jag ju berätta om måndagskvällen när Carro, Lollo och Lina gratulerade mig med jättefina örhängen jag tittat ut för några veckor sen, smart drag där ;) Fröknarna Rexander hade även gjort i ordning ett överlevnadskit till deras två vänner som snart lämnar landet så att de ska kunna överleva den amerikanska vildmarken!             
Innehåll:         
   - Plåster från disneyfilmen CARS, så att våra barn förhoppningsvis börjar                           skratta när de ser bilarna istället för att gråta av smärta när vi plåstrar om dem :)
   - Resegodis på flyget (dvs, deras hembakade cookies som smakar himmelskt gott)
   - Karta över San Franciscos busstrafik
   - Bok som innehåller det allra viktigaste, allt från numret till akut psykhjälp till                    chokladmousse-recept
   - Carros UF-företags vackra påse som kommer komma till god användning vid all               shopping!
   - Ett foto på kvartetten så att vi inte ska glömma hur favorttvillingarna ser ut <3
   - TRO-HOPP-KÄRLEK - halsband som vi alla fyra tjejer ska ha, friends 4-ever you know ;)

STORT TACK FÖR FÖR DESSA GENOMTÄNKTA TING, NI ÄR TOPPEN TJEJER! Tack vare detta känner jag mig väldigt mycket mer beredd på att ta mina första steg på amerikansk mark :)
(ni glömde dock trycka ner er själva i kittet!)




Tänkte avslutningsvis bjuda på några bilder från tiden med mina fantastiska gympatjejer:

                           

                              AG-VM i danmark 2005 med Bulan 
   

  


                De traditionella lagfotona!






VILKA MINNEN!  
ni är bäst tjejer, helt klart bäst!
Gå och vinn SM nu för tusan!


Nu ska jag gå och gråta mig till sömns av all gympa-nostalgi,
tar med mig katten så hon kan trösta mig!

Countdown: 4 days, 4 hours



you got to find someone new

Ytterligare en nervkittlande bilresa med vita faran idag, men lyckades även denna dag ta mig hem hel och ren. Har fått några grejer avprickade från min lista inför USA-resan under dagen. Har börjat packa kläder vilket var extremt lätt, iaf nu i början, men kommer få ha några tuffa avsked till vissa favoriter, men skjuter på det till lite längre fram i veckan. Sen har jag även tagit spruta idag, då Lina agerade extra-mamma och följde med mig, vilket jag klarade galant tack vare hennes moraliska stöd, bara lite av min 5-åriga sida kom fram, men jag drog inte undan armen denna gång iaf, framsteg ;) Vi åkte även och fixade internationellt körkort också och firade det med en typiskt sommarraceråk med öppna fönster och sjöng med i till musiken som dunkade på högsta volymen, så sommaren är inte över än om man kan göra så fortfarande! :P (typ samma sak som att cykla hem från en krogrunda)
Fast jag fått stryka av några saker från attgöralistan så är det ändå mycket kvar.. blir en hektisk vecka, men jag kör fortfarande på mitt motto, fånga dagen !
Nu ska jag åka väg och fånga kvällen hos Carro och Lollo där även Lina befinner sig. Ska nämligen bli firad lite i efterskott idag igen, blir minifödelsedagar två dagar på rad nu, vilket inte alls känns fel :) Härligt att träffa mina brudar med!!

'
                             
                                                  CLCL, Carro Lollo Carro Lina, CLCL


Countdown: 6 days, 11 hours


bumpy ride

Jesus amalia! Skulle köra en kortis till ekholmen med min pärla (Bettan the saab) och hon har blivit lite bortproriterad den här veckan när jag fått ha bmw:n för mig själv så ikväll var hon lite ringrostig. Först backa hon av sig själv så passageraren (unga fröken sundh) hoppade i taket. Sedan vid trafikljuset över Brokindsleden så dör hon och vill inte starta! Snacka om att caroline hade hjärtat i halsgropen! Systern min var lugn däremot, allt löser sig ju med varningsblinkers, jovisst, speciellt när man blockerar hela körbanan! Vi kom därifrån till slut iaf och lyckades även ta hos hem, men vilken resa! För mycket nerver för en alldeles för kort sträcka.

Nu är det väl ändå dags att sova, sweet dreams!

Countdown: 7 days, 6 hours

I´ll be there for You



Hemkommen från en underbar söndagseftermiddag/kväll med min favoritisar. De firade mig med picnic vid ån i den (för din skull elin) "härliga" hösten där de fixat massa gott och mysfaktorn var topp!

PICNIC-MYS
   

Men kvällen var inte slut, efter att ha oroat mig för bungijump och fallskärmshoppning ( jag vet, önsketänkande :P ) så hamnade vi på elins favvoställe butterfly för en härlig middag. Dock var inte aptiten den bästa, bakisdagar förstör mitt annars så stora hungerbehov. Men riktigt urmysigt hade vi det sötisar.
 
Tack så jättemycket för en underbar "födelsedag" mina älsklingar!

   
simply the best
 

Hoppades på att kunna hoppa i säng på en gång när jag kom hem men blev lite ändrade planer då min kära syster sprungit runt i huset och piggat upp mig med sitt extrema panik, men jag har dock fått mig många goda skratt!

En vecka kvar nu! EN VECKA! Sitter som på nålar om sju dagar i väntan på att sätta mig i bilen mot flygplatsen. Men ska nu leva i nuet , Carpe Diem för fan!

Countdown: 7 days, 7 hours                                                                            


there's a party in the USA

  Partfixarna, dvs Lara Croft and Michael Jackson          

Vilken kväll det blev igår! Säger bara att festen var riktigt lyckad och sen får bildern tala för sig själva! 
Alla var grymt snygga, snacka om att det var ett party fullt med amerikanare :)


                                 
                                  
    
  
     
                                     
     
   

På röda mattan / mot vita väggen, whatever :


















the perfect pictures:













 the cleaning team 04.30, STORT TACK FÖR HJÄLPEN !

TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA AVSKEDSFEST KÄRA VÄNNER <3

Nu ska jag bli firad av Stina, Elin och Fia, ingen aning om vad de ska hitta på såhär TVÅ månader efter min födelsedag ;) varma kläder var det som gällde iaf, ska bli urkul!

Avslutar med favoritbilden, MJ med sitt bästa move och Victoria Secret - ängeln med sin bästa poose!



Countdown: 7 days, 14 hours                                                                 


Tonight is TheNight!


Ikväll smäller det! Linas och min stora avskedsfest brakar då loss för alla våra nära och kära. Vi håller på och fixar det sista nu, vilket är ganska mycket, så vet inte varför jag sitter här och skriver när vi har massa att fixa. Men Linatar en dusch och jag kan ju inte ta några beslut utan henne ;)
Vill bara säga att jag är taggat till 100% för kvällens äventyr! Tänkte fortsätta tjata lite om allt ni ska tänka på o ha med er:

USA-Party checklista
- Kontanter (helst 20-lappar och 5-or), baren tar INTE kort!
- Leg
- INGEN egen dricka
- Amerikansk klädsel, in some way
- Årets bästa partyhumör! Den 25:e smäller det!

See you tonight partypeople!


                              

Countdown: 8 days, 15 hours

I (will) love NY


Flygbiljetterna till USA kom med posten igår! NEW YORK, HERE I COME!



Ska trycka i mig lite frukost nu och efter det snabbt göra mig i ordning så att inte Lina får vänta på mig alltför länge, vilket hon oftast gör. Vi ska förbereda lite inför lördagen, då kan jag lova att det blir PARTYPARTY! Lina och jag ska nämligen ha USA/avskeds-fest för våra nära och kära och det är då amerikansk klädsel, vilket får tolkas hur som helst. Denna dresscode har blivit ett riktigt stort bekymmer för de flesta men jag håller tummarna för att ni gör ert bästa! Om ni har några idéer på lager är det ju bara att dela med sig av dem till mig. Några har i alla fall koll på vad de ska vara, Elin (joooo!), Stina (your born to be that girl ;), Carro och Lollo (sluta med era stora planer och kom som de tvillingar ni är menade att vara), Martin (som går in för det till 100%) och sen
twilight-paret såklart!
It's going to be a crazy saturday!

Nu har fröken Bredberg fått vänta alltför länge pga detta, ciao!                                        

Countdown: 12 days, 21 hours                                                                                                     


Americano!

   

What a day!! Kan börja med att svära på SJ ett x-antal gånger! Sedan kan jag börja med att berätta att jag försova mig denna viktiga morgon, vilket resulterade i att en icke sminkad caroline satte sig i bilen mot resecentrum klockan sex på morgonen utan frukost i magen och med glasögon på näsan. Därifrån skulle jag sedan ta tåget mot stockholm eftersom jag hade en tid på amerianska ambassaden som jag bokat för ca tre veckor sen för att ansöka om mitt visum till USA. Men efter försövningen var nog dagen redan förstörd. För tåghelvetet var inställt. Ersättningsbussen hade gått en halvtimme innan tpget skulle gå (halv sex) och det skulle vi resenärer såklart ha reda på. Sj öppnade sin telefonväxel klockan åtta med, så det gick ju verkligen att ringa och fråga dem hur man skulle göra. Mor min fick därför ta saker i egna händer och pratade ihop sig med en taxi som lovade att köra upp mig till huvudstaden för 2700, men det slutade på2820. I alla fal så åkte jag med världens snällaste taxichauffis! Alla dagens roser till honom och världens största tack! Hoppas på att vi lyckas övertala SJ att betala min taxiresa med, för utan den skulle jag sitta här vid min data just nu, utan visum, för jag skulle inte hunnit annars. Men jag hann i tid och jag fick mitt visum! Oerhört stor lättnad och glädje för det!! Efter två timmar i taxin började dock det köa, och då menat jag stora bilköer. Tack och lov så var vi ju taxi så vi kunde åka i lyxfilerna, men utan det skulle jag aldrig kommit fram i tid. Favoritchauffisen släppte av mig vid ambassaden en kvart innan min tidsbokning, helt perfekt blev det. Jag fick mitt amerikanska visa till slut och efter det följde en mysig shoppingdag i våran underbara huvudstad.

På tåget hem till Östgergörlands pärla sov jag så mycket som möjligt för att klara av vad kvällen väntade. Drog till LHC-matchen i Cloetta, på en gång efter att jag stigit av tåget, med jobb-gänget, vilket resluterade i en del häng i baren och ett vinnande hemmalag med 5-2 mot timrå! Sedan gjorde vi staden, vi tappade allt fler och fler ju mer timmar som gick, men dans till americano på ågatan blev det till slut iaf!

             
                  
                  
   

                  
                 

Countdown: 12 days, 4 hours

Stora pussar och kramar från tjejen som nu garanterat sitter på planet till NY om två veckor!


   


the need for speed

 

                          

Vilken åktur jag varit med om, verkligen ! I fredags kom mrMotorBike och hämtade upp mig och efter det har jag fått ett nytt begär, the need for speed! Vilken känsla! En stor eloge till grabben som tagit mc-körkort, bakom på ryggen på alla, vilken överraskning det blev! Och har lyckats behålla det i en månad till och med :P
Med motorcykeln bar det i alla fall iväg ut till Martins land, som är helt fantastiskt mysigt även på sensommaren. Där blev det ett besök hos kossera, som vanligt, en härlig lunch på altanen och varm choklad.
                                                                                 
                          Bonden himself!
  

                                             - fast det var ju ganska mysigt!
   
 - ush, kosaliv!                                   - sug nu kossan, sug!


        
                                                                   COOL RIDERS
                


Man kan ju säga att jag blev helt såld på motorcykelgrejen iaf, en sådan ska jag ha! Känner mig en aning otrogen mot gamla Bettan, men det får hon ta. 


    

    


Helgen har bestått av jobb på en väldigt händelsrik restaurang denna gång. Lördagen bjöd även på en förkylning som fortfarande sitter i, men jag hoppas den försvinner ifrån mig lika snabbt som den kom.
Söndagkvällen tillbringade jag med mina älskade vänner Stina, Elin och Fia. Vi körde på det gamla vanliga med go mat, film, snacks och snack i mängder. 

                                 Kommer sakna mina körsbär så grymt mycket. 
                                             Tre år har vi hållit ihop nu!
                    
                    


Nu ska jag bädda ner mig med sjuksockarna och se till att få lite sömn inför äventyren som väntar imorgon. Ska bara svara på mailet från min "värd-mommie" som precis frågat om jag vill följa med på en resa ner till en gård utanför LA den helgen jag kommer till dem. Om jag vill? KLART JAG VILL! :D 




 
              - Mu på er och tugga lugnt!


happiness


    

Nu har golfbrudarna varit på g igen. Häromdagen gjorde de Vesterby osäkert när de drog förbi som en vind med deras positiva anda som ständigt förföljer dem så fort de får varsin golfklubba i handen. Efter nio borttappade bollar, knappt en tvåsiffrig poäng och en trött axel firade de att de klarat av en hel runda utan att slå ihjäl någon med lite golflunch som bjöd på de vanliga geting- och extrema skrattattacker. En annan sak som firades och ska firas rejält är tanken på vår nästa golfrunda, för den kommer bli något att minnas! Den kommer nämligen vara på andra sidan jordklotet eftersom min kära Fiselifis ska tillbringa några månader i staterna, vilket beyder att vi kommer få in några härliga dejter. Can't believe it! Kommer bli så himla galet kul :D



Trött, rö-rosig och med ännu starkare kärlek till golfen väntade några timmars jobb för mig. Och efter det var inte dagen slut, utan jag fick med "my partner in crime" på vår årliga "alltgårattgöranärmancyklar"-krogrunda, som blev riktigt lyckad, slog till och med förra årets ;) 
     


Vaknade upp denna torsdagmorgon i Linas säng där förmiddagen tillbringades med skratt i mängder! Våldgästade sedan Carro och Lollos kyl på vägen hem och fick en mysig pratstund med mina favorittvillingar. Avslutade min cykeltur hemmåt med en höstpromenad med Elin, som varit sjuk alldeles för länge. Och nu är jag precis hemkommen från en mysig kväll i ljungsbro med de kära gympabrudarna.

Vill avsluta detta inlägg, innan jag hoppar i säng, med att dela ut Dagens Puss som går till min älskade Blondie Lina som tack för alla goda skratt hon gett mig idag, you crazy girl! Du får också en stor kram för att denna torsdag inte gick enligt planerna för dig..

Nu ska jag drömma om motorcyklar för imorgon blir det åka av, wihii!

Countdown: 17 days, 4 hours


my future me

Det är ganska så roligt att höra allas reaktioner när de frågar vad jag ska göra nu, och jag svarar att jag ska som aupair till San Francisco. Ibland är det "aha, då kommer du inte hitta någon kille då, för där kryllar det av gays" och ibland tvärtom "Du kommer fastna där borta hos en snygg amerikanare och stanna". Vissa tror jag kommer röka på, för det är tydligen det "enda" man gör i San Francisco och andra varnar mig för att jag kommer bli tjock, eftersom statistiken säger att aupairer i genomsnitt går upp 7kg. Så antingen är mitt framtida jag en knarkare som hänger med massa gay-polare eller så blir jag snart en "fat bride" och gifter mig inom kort. Men jag kan faktiskt lova att inget av dessa påståenden kommer inträffa, but only the future can tell..

Countdown: 20 days, 5 hours

mrMeat

Anledningen till att man INTE stänger av mobilen när man ska gå lägga sig är för chansen FINNS att en kär vän som jobbar på scan KAN komma förbi och lämna kött i mängder mitt i natten, så då vet ni det! 
                                                                       sov med mobilen på i fortsättningen ;)


Count down: 24days, 4hours

Sweet dreams!


Welcome people!

Grymt välkomna till min nystartade blogg som jag kommer skriva i så mycket som möjligt ca ett år framöver! Det är nämligen så att fröken Sund ska åka över andra sidan Atlanten och tillbringa 12 månader hos en familj i San Francisco som aupair, vilket jag tror inte någon i min närhet kan ha missat ;) Den fjärde oktober bär det av och jag är extremt taggad, ska bli helt fantastiskt!! Dock har nervositeten + lite småångest börjar smyga sig på. Innan den fjärde september var det kolugnt, då var det ju över en månad kvar, och jag räknar allt i måndaer :P men efter att jag vaknade upp söndagen den femte september och insåg att det är mindre än en månad kvar, att om en månad sitter jag på ett flyg till USA! då kom vågen av panikkänslorna, Lina kan intyga detta med tanke på hur jag var vid frukostbordet den morgonen :P men nervositeten kommer i omgångar och är just nu på nedgång, så det ingen fara längre kan jag försäkra :)

Fram till dagen D har jag en hel del att fixa, men det ska nog hinnas med, bara att följa "attgöra"-listan så fixar sig allt! Denna helg består av jobb och spenderas därför på min kära golfklubb, där jag jobbat hela sommaren. Ska även ner till landet för några sista sommardopp i vår härliga sommarmånad september!

Nu ringde Martin för att prata kött (klockan är tolv på natten!) Lär bli intressant :P

Countdown: 24days, 6hours, 45 minutes
Big kisses from Future miss SanFrancisco            Se hela bilden


RSS 2.0